Warsztaty kulinarne online!
Odległość nie stanowi dla nas żadnych ograniczeń, zostań w domu i weź udział w naszych warsztatach online. Czekamy na Ciebie w czwartek 14 maja o godz. 14:00
Days
Hours
Minutes
Seconds
Kim JESTEśmy?
CulinaryOn
Miejsce eventowe w centrum Warszawy, które odkrywa zupełnie inny stopień teambuildingu i integracji.
- Warsztaty kulinarne dla grup
- Warsztaty artystyczne dla grup
- Imprezy prywatne
- Imprezy dla dzieci

Aktualna sytuacja to dla nas niezwykłe wyzwanie. Dzięki niej odkryliśmy nowy, angażujący format warsztatów kulinarnych online, który nie mniej wesoło pozwala połączyć zespół we wspólnej zabawie, gotowaniu i spożywaniu posiłków. To absolutnie wyjątkowy sposób, aby pokazać swoim pracownikom, że jesteście wciąż silną grupą, która oprócz powierzonych zadań, wciąż jest w doskonałych relacjach.
Jak będzie wyglądało nasze wspólne gotowanie?
13:00 Zaczynamy
Przygotuj się! Dobry humor to podstawa.
01
13:05 Wstęp
Teraz omówimy zasady bezpieczeństwa, pomożemy przygotować pracę w kuchni tak, aby była komfortowa oraz opowiemy wszystko o menu.
02
13:15 Gotowi?
Działamy!
03
Gotujemy!
Możemy zaczynać, teraz nasz szef kuchni Mateusz Łuczaj, razem z Angeliką Iwanow - HR Manager studia CulinaryOn, zabiorą Was w kulinarną podróż.
04
Poznaj prowadzących!
Mateusz Łuczaj
Szef kuchni CulinaryOn
"Jestem pewien, że nie tylko przygotujemy pyszny lunch, ale także będziemy się razem świetnie bawić!"
Mateusz to pasjonat egzotycznych kuchni, z gorącym sercem do lokalnych produktów. Spod jego rąk wychodzą najlepsze lunche dla pracowników CulinaryOn - fakt potwierdzony przez samych Founderów.




Angelika Iwanow
HR Manager
"Jako HR każdego dnia udowadniamy, że dla nas nie ma rzeczy niemozliwych. Jestem pewna ze ugotowane dziś danie bedzie na miarę najlepszych restauracji!"
Angelika poprowadzi Was przez kulinarną zabawę, opowie o metodach teambuildingu poprzez gotowanie i nie tylko... Miłośniczka wegańskiego jedzenia, zwierząt i procesów HR-owych - niezwodna w każdym calu, zobaczymy jak poradzi sobie w kuchni.
Co przygotujemy?
Przygotujemy pyszny, szybki i kolorowy lunch dla dwóch osób!
Poniżej znajdziesz listę składników i potrzebnego sprzętu.

Metoda na szybki i pyszny lunch?

Greckie wrapy z halloumi z salsą pomidorową i dipem jogurtowym!

Składniki, które będziemy wykorzystywać podczas przygotowywania dania są w większości opcjonalne, zamiast sera halloumi, możesz sięgnąć po dowolne mięso, lub po prostu warzywa. Pokażemy Wam jak sprawić, aby Wrap był wyśmienity!
Składniki:
2 duże tortille
1 x 225 g halloumi ser
1 ząbek czosnku
150 ml jogurt grecki
2 łyżki oliwy extra virgin
1 łyżka oregano (świeże lub suszone)
1 łyżeczka sosu Tabasco
1 sałata rzymska
150 g pomidorki cherry
½ ogórka
½ małej cebuli
50 g oliwek kalamata
1 łyżeczka czosnku granulowanego
1 mały pęczek świeżej kolendry lub pietruszki
1 łyżeczka cukru pudru
Lista potrzebnego sprzętu kuchennego:
- Deska do krojenia
- Nóż
- Patelnia - doskonale jeśli będzie to patelnia grillowa
- 3 miseczki
- Łyżki i widelce wedle uznania
Sekretnym składnikiem wszystkich dań jest dobre nastawienie - nie zapomnij zabrać go ze sobą. Do zobaczenia.
Mateusz Łuczaj
Chcesz otrzymać przepis? Napisz do nas!
welcome@culinaryon.pl

Chcesz dowiedzieć się więcej o naszej ofercie Warsztatów Online dla Twojego zespołu? Tak, organizujemy gotowanie dla grup, ale także malowanie, robienie koktajli... Masz swój pomysł na organizację imprezy dla swojego zespołu? Jesteśmy otwarci na wszelkie pomysły! Zróbmy to razem!